Getting to know me

Mijn naam is Amber Ilmer, ik ben 27 jaar oud en woon in de randstad van Rotterdam. Deze dame is de trotse eigenaar van een ontzettend knuffelig, soms wat eigenwijze, labradoodle. Haar naam is Riley. Toen corona mijn dagelijks leven even stilzette, kreeg ik van mijn ouders het beste cadeau ooit. Een maatje. Riley is nu drie jaar oud en dus geboren in 2020, een heus coronahondje. Gelukkig heeft zij bij mij haar gouden mandje gevonden en kunnen wij écht niet zonder elkaar!

Ik werk met jonge kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar en doe dit met ontzettend veel plezier. Voor mijn adhd koppie zijn de prikkels soms wel erg pittig om te verwerken en op die momenten vind ik het heerlijk om er samen met mijn viervoeter op uit te gaan!

Tegelijkertijd ben ik ook écht een huismus. Ik kan er onwijs van genieten om avond na avond op de bank een serie te bingen, of nog beter, te verdwijnen in een van mijn vele fantasy of sci-fi boeken. Ik bloei op met familie en vrienden om me heen en in de weekenden leggen we dan ook graag een bordspel op tafel! Inmiddels kan ik gelukkig ook erg genieten van het alleen zijn en vermaak ik me prima, meestal met wat muziek of een tof luisterboek op de achtergrond.